Share
Artistul Grigore Leșe, surprins în timp ce-i cumpăra un peștișor nepoatei sale: „Mă bucur când mă întâlnesc cu ea, mă liniștesc” (VIDEO)

Artistul Grigore Leșe, surprins în timp ce-i cumpăra un peștișor nepoatei sale: „Mă bucur când mă întâlnesc cu ea, mă liniștesc” (VIDEO)

Miercuri seara, artistul maramureșean Grigore Leșe a fost surprins într-o ipostază inedită și simpatică în același timp.

Acesta s-a aflat alături de nepoata sa la un magazin din Baia Mare, pentru a-i cumpăra un peștișor, care a primit numele Maricel.

Abordat de reporterii DirectMM, Grigore Leșe a declarat că se simte foarte bine alături de nepoată și petrece momente frumoase alături de ea.

„Ea e nepoțica mea, Iustinica, și e în clasa a IV-a. După ce am ajuns acasă de la un interviu a zis că vrea să mergem să-și ia un papagal sau o broască țestoasă. Până la urmă am luat peștișor, pe care l-a botezat Maricel. Mă bucur când mă întâlnesc cu ea, mă liniștesc. Când vin aici zic «Hai, Iustinica, să mergem până la Stoiceni, hai să ne plimbăm prin pădure, să culegem flori». Am dus-o și în cimitir la tatăl, la bunicii mei. E bucuroasă când se întâlnește cu mine”, a declarat Grigore Leșe, cu mândria pe care fiecare bunic o are când se află alături de nepoți.

Rugat să spună câteva cuvinte despre Maramureș, artistul a precizat:

„Este o bucurie să vin în Maramureș. Sunt foarte prins și simt câteodată că mă înstrăinez, dar horile mă țin. Și când vin aici îmi place să întâlnesc oameni. Din păcate, foarte mulți prieteni de-ai mei s-au dus în lumea de dincolo. Trebuie să fim optimiști și responsabili de ce facem. Să trăim în rost și în rânduială, să nu ne lăsăm de lucrurile astea, că astea ne țin. Să nu uităm cărările dintre noi și să nu uităm să ne fie dor de Dumnezeu, să nu uităm rugăciunea.

Ori Maramureșul mereu a demonstrat asta. Când merg în satul meu văd biserica cu turnul care spintecă cerul, iar în jurul ei stau oamenii. Adică, oamenii îl înconjoară pe Dumnezeu. Oamenii din Maramureș sunt rugători, sunt harnici, plini de entuziasm. Oriunde merg în lume se descurcă și nu-i ușor. Și totdeauna le spun «Voi mergeți în lume, însă nu uitați să veniți acasă până nu-i prea târziu»”.

Grigore Leșe se află în Maramureș de aproximativ două săptămâni, motivul fiind concertul „Dor de Rost” care s-a înregistrat și va fi difuzat în 1 decembrie pe Trinitas TV.

L.C.H.

Lasă un comentariu