Share
Advertorial: Gabriel Zetea a vândut PSD-ul ca să-și scape pielea. Din nou

Advertorial: Gabriel Zetea a vândut PSD-ul ca să-și scape pielea. Din nou

Cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie, Gabriel Zetea a văzut sondajele care nu ajung în presă, a „luat pulsul oamenilor” din județ și a fost cuprins de o disperare politică în ale cărei pânze suflă vântul schimbării. 

Trădările lui Zetea

Înțelegând că nu mai are nicio șansă de a rămâne la putere, s-a apucat să facă ceea ce știe mai bine, și anume, să trădeze. Au pățit-o: Liviu Dragnea, nașul Victor Ponta, Viorica Dăncilă, fruntașii PSD Maramureș – Liviu Pop, Sorina Pintea – și mulți, mulți alții, iar acum a venit și rândul  celorlalți colegi pesediști din județ. Caracterul omului politic este cel mai vizibil în situații grele, iar Gabriel Zetea ne dă încă o dovadă a felului său de-a fi.

Zetea o imită pe doamna Pandele (Gabriela Firea)

Spaima că va pierde puterea și, implicit, toate privilegiile de care se bucură l-a determinat să importe modelul doamnei Pandele (Gabriela Firea) de la București. Prin urmare, și-a eliminat colegii de pe locurile eligibile și evită, sub orice chip, să apară asociat cu numele sau însemnele PSD. Astfel, domnul Zetea și-a gravat numele, cu tupeu, (la fel cum a făcut-o și pe monumentul „Masa Pintii” din Săcel) pe soclul coaliției primarului Cherecheș, pentru a încerca să fure din popularitatea acestuia.

Lista pentru Consiliul Județean Maramureș

Locul întâi pe listă, cu voia dumneavoastră, Gabriel Valer Zetea, mișcare prin care acesta încearcă să își asigure spatele, fiindu-i foarte clar că va rata funcția de președinte al Consiliului Județean, funcție pentru care liberalul Ionel Bogdan este mult mai bine plasat.

Locul al doilea, primarul Cătălin Cherecheș, adus pe această listă pe post de „locomotivă electorală”, fapt ce va face ca PNȚCD să obțină un număr de consilieri județeni comparabil cu cel din mandatul 1996-2000. 

Pentru locul al treilea, un alt membru PNȚCD, Ioan-Doru Dăncuș. Ajungem la locul al patrulea, dar tot nu dăm de un pesedist cu ștate vechi, ci de domnul doctor Vasile Ștefanca, proaspăt intrat în politică. Pe locul cinci, Crina-Fiorela Chilat, o doamnă conectată la cercuri influente. Locul șase, Olivia Cherhaț, din nou PNȚCD, transferată de la liberali. Pe șapte, Ioan Cheudan, PPUSL, fost UNPR. 

Nu deținem informații cu privire la câte locuri eligibile va obține coaliția, dar este destul de sigur că nu mulți pesediști vor fi aleși de pe aceste liste.

Lista pentru Consiliul Local Baia Mare

Pe primul loc, tot pentru a trage lista în sus, primarul Cătălin Cherecheș. Locurile doi, trei și patru: Ioan-Doru Dăncuș, Diana Iluț, Mariana Pop, toți de la PNȚCD. Pe locul cinci, avocatul Ionuț-Rareș Pârvu, primul nume de PSD, dar, în același timp, un apropiat al primarului. Locurile șase și șapte, din nou, PNȚCD: Radu-Daniel Ardelean și Mihaela-Elena Câmpan.

Pe locul opt, o nouă surpriză, Ștefan Lupșa, venit în PSD, de la partidul lui Mircea Geoană, PSRO, din nou, un om foarte apropiat al primarului Cherecheș. Locurile nouă, zece, unsprezece și doisprezece sunt ocupate tot de reprezentanți ai PNȚCD.

Se anunță vremuri grele pentru pesediștii băimăreni.

Totul pentru Zetea, nimic pentru maramureșeni

Lecturând listele electorale ale coaliției, putem spune că Gabriel Zetea și-a lăsat pe dinafară colegii, făcându-și loc doar lui, printr-o manevră cinică, lipsită de bun simț.

Ce mai pot spera maramureșenii de la un astfel de om, dacă și-a abandonat apropiații și colegii doar pentru a-și salva pielea?! 

Zero caracter. Zero rezultate. Zero Zetea.

A.R.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. vai dle/dna AR, nu aveti curajul unei semnaturi? cum sa combati sau sa intri in dialog cu niste initiale? sunteti pe lista liberala sau taranisto-cherechesiana?

    Răspunde

Lasă un comentariu