Share
„Inima ce inimă mi-a dat”, noua piesă a Paulei Seling, dedicată mamei sale și tuturor mamelor

„Inima ce inimă mi-a dat”, noua piesă a Paulei Seling, dedicată mamei sale și tuturor mamelor

Paula Seling a lansat o nouă piesă, în al cărei videoclip apare mama și fiica sa. Piesa se numește „Inima ce inimă mi-a dat” și este dedicată mamei sale, dar și tuturor femeilor care au „dat inimă”, piesa fiind lansată, nu întâmplător, în martie, Luna Femeii.

Piesa, superb interpretată, este emoționantă nu doar prin versuri și prin linia melodică, dar și prin imaginile care o însoțesc, ca un elogiu celor care ne-au dat viață.

„Suntem bucuroși, cu toții, să vă prezentăm cea mai recenta producție: <Inima ce inimă mi-a dat>, o piesă dedicata tuturor mamelor de pe Pământ”, scrie Paula Seling pe pagina sa socială.

„Cred ca piesa asta asa trebuia sa fie, să vină, să prindă exact aceasta forma. Pentru că MAMA nu poate fi spus decat cu dragoste, cu duioșie, cu disperare, cu recunoștință. Mulțumesc, mama, mulțumesc Elena. Mulțumesc echipei mele pentru tot”, a mai scris ea pe rețelele sociale.

Muzica este semnată Paula Seling și Alexandru Gorgos, iar versurile, Paula Seling,  inspirate din poezia “Mama” de Traian Dorz.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu