Share
Premiile I și II, obținute de elevii Colegiului „Mihai Eminescu” la Olimpiada Județeană „Tinerii dezbat”

Premiile I și II, obținute de elevii Colegiului „Mihai Eminescu” la Olimpiada Județeană „Tinerii dezbat”

Vineri, 12 aprilie 2024 a avut loc Olimpiada de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, faza județeană.  Ea are ca scop promovarea valorilor culturale și etice, comunicarea interpersonală, competitivitatea și spiritul de fair-play. Contribuie la formarea, dezvoltarea şi exersarea competenţelor de gândire critică și de comunicare rațională în spaţiul public, precum şi la formarea şi dezvoltarea aptitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generaţii.

Din partea Colegiului Național „Mihai Eminescu” au participat două echipe, de începători și avansați. Elevii s-au duelat în cuvinte, forța argumentelor dând câștig de cauză celor mai buni dintre ei. Echipa de începători a colegiului a obținut locul I iar cea de avansați, locul al-II-lea. Din echipa de începători au făcut parte elevii: Cristian Mureșan, Roberta Fărâmă și Andrea Szakacs. Avansații au fost reprezentați de elevii: Mihai Filip, Ioana Chiș și Ioana Grozavu. Ambele echipe au fost coordonate de profesor Lavinia Nan.

Începătorii se vor pregăti pentru Olimpiada Națională „Tinerii dezbat” care va avea loc la Constanța, pe data de 23 mai 2024.

Felicitări elevilor și profesoarei coordonator Lavinia Nan! Succes pe mai departe echipei de începători!

 

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu