Share
Româncă ucisă în Spania de iubitul său olandez. Cadavrul a fost găsit într-o pubelă

Româncă ucisă în Spania de iubitul său olandez. Cadavrul a fost găsit într-o pubelă

Un cetăţean olandez în vârstă de 60 de ani a fost plasat marţi în arest de poliţia din localitatea spaniolă La Sabatera de Moraira, situată în provincia Alicante, locuită în special de străini, în marea lor majoritate europeni, după ce a recunoscut că şi-a ucis iubita, o româncă în vârstă de 34 de ani, a informat cotidianul spaniol ”Las Provincias”, citat de Agerpres. Cadavrul femeii, care avea urme de înjunghiere, a fost găsit într-o pubelă dintr-un oraş învecinat.

Olandezul s-a dus la comisariat pentru a se preda și a recunoscut că şi-a ucis iubita duminică, 16 februarie, şi că i-a aruncat cadavrul într-un container. Trupul femeii, înfăşurat într-o pătură, a fost descoperit luni dimineaţă de angajaţii serviciului de salubritate şi prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi al braţelor, ceea ce indică faptul că a încercat să se apere.

Cuplul locuia în Moraira. Bărbatul lucra pentru o agenţie imobiliară şi fusese denunţat în mai multe rânduri de victimă – care avea un minor în îngrijire – pentru violenţă domestică. De altfel, femeia depusese o plângere în iulie 2019, pentru violenţă de gen, iar un judecător emisese un ordin de protecţie, însă măsura nu a fost în vigoare multă vreme. Ulterior, femeia s-ar fi despărţit de olandez, dar recent se împăcase din nou cu el şi locuiau împreună.

Sursa foto: theolivepress.es


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu