Share
Teatrul Municipal Baia Mare, nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2021

Teatrul Municipal Baia Mare, nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2021

Uniunea Teatrală din România a anunțat nominalizările la Gala Premiilor UNITER din acest an, iar Teatrul Municipal Baia Mare este pe listă, printre cele mai importante teatre din țară.

Regizorul Tudor Dreve a fost nominalizat, la secțiunea Debut, pentru regia spectacolului „Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, de Lukas Bärfuss.

Pentru a XXIX-a ediție a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Oana Cristea Grigorescu, Claudiu Groza și Cristina Rusiecki.

Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.

„Nevrozele sexuale ale părinților noștri” a avut premiera în 20 septembrie 2020, repetițiile începând online, în perioada pandemiei și finalizându-se pe scena teatrului. Spectacolul îi are în distribuție pe Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin, și poate fi văzut la teatru, sâmbătă, 05 iunie, de la ora 19.00 și în cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER, programat între 22 – 30 iunie 2021.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu