Share
Noi numere ale Revistei „Mărturii maramureșene”

Noi numere ale Revistei „Mărturii maramureșene”

„Mărturii maramureșene” este o revistă de cultură, tradiție și atitudine civică, fondată de scriitorul Radu Botiș, redactorul șef al publicației. Apare trimestrial sub aripa Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și a Asociației Cultural-Creștin-Umanitare „’ Ars Vivat”. În cele 133 de pagini ale numerelor 18-19/2024, sunt cuprinse antologii, poezii, lecții de istorie, evenimente însemnate din țară și străinătate, tradiții.

În conținutul revistei, la pagina 126 este inclus și un articol despre Emil Gavriș din seria „Personalități maramureșene de ieri și de azi”, semnat  DIRECT MM, pentru care mulțumim redacției „Mărturii maramureșene”.

Radu Botiș are o bogată activitate culturală și publicistică, fiind editor fondator și a altor publicații: „Glas Comun” (revistă cultural-creștină), „Slova creștină” (revistă de creație, atitudine și cultură),  „Slova copiilor” (supliment al Revistei „Slova creștină”), director al Revistei „Izvoare Codrene” (Baia Mare), redactor colaborator al Revistelor „Starpress” (Râmnicu Vâlcea), „Dor de dor” (Călărași), „În bătaia peniței” (Caransebeș).

Lăcrimioara ZOTA

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu