Share
Muzeul de Mineralogie Baia Mare vă invită la „flori muzicale și flori de mină”

Muzeul de Mineralogie Baia Mare vă invită la „flori muzicale și flori de mină”

Sâmbătă, 10 iulie, de la ora 18.00, este sărbătorită din nou muzica la Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza”.

„Vă propunem un frumos recital de arii și duete din opere și operete îndrăgite, producții de musical și lieduri românești, organizat sub denumirea „Flori muzicale și flori de mină”.

Concertul va avea loc la sediul Muzeului, din bd. Traian, nr. 8 și va fi susținut de artiști ai Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca și profesori ai Colegiului de Arte din Baia Mare. Ne vor încânta simțurile artiștii Anca Aluaș – mezzosoprana, Cristina Cozma – mezzosoprana, Florin Sampelean – bas și Cristina Tohătan – soprana, acompaniați la pian de Sorina Gherman și Nicoleta Horvath. Evenimentul va fi prezentat de Alina Mirela Andreicuț.

Datorită condițiilor epidemiologice actuale și a legislației în vigoare, numărul persoanelor participante la eveniment va fi limitat, motiv pentru care, dacă doriți să luați parte la această manifestare cultural-artistică,  vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, la nr de telefon 0262 227 517 sau la adresa de email muzmin@rdsmail.ro, precizând numele și numărul de persoane pentru care doriți să efectuați rezervarea. Evenimentul va fi transmis și live pe pagina de Facebook a Muzeului de Mineralogie

Vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună armonia cântecului și a florilor de mină!” – este invitația celor de la Muzeu.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu