Share
Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Nelu Bălășoiu, a decedat răpus de coronavirus

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Nelu Bălășoiu, a decedat răpus de coronavirus

Îndrăgitul intrepret de muzică populară, Nelu Bălășoiu, a murit la vârsta de 71 de ani. El fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla în comă din cauza unui accident vascular celebral, a notat playtech.ro.

A murit Nelu Bălășoiu, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară avea 71 de ani Fiul său, Ionuț Bălășoiu, a făcut anunțul morții tatălui său pe Facebook.

”Din păcate, tatăl meu a încetat din viață în această dimineață, în urmă atacului vascular suferit săptămâna trecută! Va rog sin suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el! (Ionuț Balasoiu)”, a scris Ionuț Bălăsoiu, fiul artistului, pe Facebook.

În ultimii ani, interpretul de muzică populară Nelu Bălășoiu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În Vinerea Mare, fiul artistului scria tot pe Facebook despre starea tatălui său:

”Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

Nelu Bălășoiu s-a născut la data de 25 iulie 1948, Rogova, Mehedinți și este un cântăreț român de muzică populară. Acesta și-a petrecut copilăria în satul natal. Încă din tinerețe, Nelu Bălășoiu și-a manifestat înclinația către muzică, sub îndrumarea tatălui său, dar și a marii cântăreațe de muzică populară, Maria Lătărețu.

Nelu Bălășoiu a activat la Taraful din Vânju Mare, la Casa de Cultură din Drobeta-Turnu Severin și la Casa Armatei din același municipiu, iar apoi în cadrul Rapsodiei Române. O perioadă ascensiune în cariera lui a constituit însă colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit soție.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu