Share
Zece concurente își vor disputa titlul Miss Universitaria 2019 într-un show cu tentă vintage

Zece concurente își vor disputa titlul Miss Universitaria 2019 într-un show cu tentă vintage

Liga Studenților “Pintea Viteazul” organizează, în data de 5 decembrie, cea de-a XI-a ediție a evenimentului Miss Universitaria. Concursul va avea loc la ”Gran Gala Il Padrino”(str. Victoriei nr.114), începând cu ora 18:00.

,,Miss Universitaria este un proiect de tradiție al Ligii Studenților, având ca scop promovarea calităților tinerelor studente ale Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Anul acesta, tema spectacolului va fi o întoarcere în timp, mai precis în anii ’20. Așadar, cele zece concurente se vor face remarcate printr-o tematică vintage prin care vor încerca să impresioneze un juriu care va evalua creativitatea, originalitatea, inteligența și frumusețea acestora, el încercând astfel, să găsească o adevărată Marlyn Monroe a timpurilor noastre” – arată organizatorii. 

Cei care doresc să participe la eveniment pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ”Pintea Viteazul’’, precum și pe pagina oficială a proiectului, Miss Universitaria 2019.

”Conceptul spectacolului din acest an este realizat sub atenta privire a instructorului și antrenorului de la Academia de Dans și Creație Galactic Dance George Pop și sub privirea actorului și regizorului Teatrului Municipal Baia Mare Andrei Dinu. Întreaga poveste va fi conturată în seara spectacolului de către prezentatorul Andrei Babici, talentat magician. Nu în ultimul rând, se vor simți ritmurile vintage redate de către trupa The Remakers”, spune Daiana Criste, președinte al Ligii Studenților ”Pintea Viteazul” și coordonator general al proiectului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu