Share
Viață nouă: Cățelușa Paltin a fost deparazitată și își așteaptă viitoarea stăpână să o ia acasă. Noi vești despre supraviețuitoarea de pe Vaser (VIDEO ȘI FOTO)

Viață nouă: Cățelușa Paltin a fost deparazitată și își așteaptă viitoarea stăpână să o ia acasă. Noi vești despre supraviețuitoarea de pe Vaser (VIDEO ȘI FOTO)

Revenim cu amănunte despre emoționantul caz al câinelui salvat luni, 7 iunie, de salvatorii montani ai Serviciului Public Județean Salvamont (SPJ) Maramureș.

În realitate, Paltin, așa cum a fost numită de salvatori, întrucât acțiunea a avut loc în zona cu același nume de pe traseul Mocăniței, este, de fapt, o cățelușă.

Mai mult decât atât, este o cățelușă foarte frumoasă și extrem de prietenoasă. În prezent, ea își așteaptă viitoarea stăpână care este nimeni alta decât doamna care a anunțat Salvamont Maramureș despre situația ei. Aceasta va veni sâmbătă după ea, pentru a-i oferi un cămin și o viață nouă.

În acest timp, Mihai Mulea, medic veterinar și salvator montan voluntar în cadrul SPJ Salvamont Maramureș i-a făcut gratuit carnet de sănătate, microcip, vaccin, dar și deparazitarea internă și externă, mai ales că micul patruped avea și căpușe. Din afirmațiile doctorului Mihai Miță Mulea, „cățelușa este foarte frumoasă și echilibrată. A stat singură, abandonată în acea zonă dificilă. Mă mir că nu au mâncat-o lupii. Oricum, lucrurile au luat, până la urmă, o întorsătură foarte bună pentru ea”, a arătat Mihai Mulea.

„Ne bucurăm că am reușit prin gestul nostru să schimbăm un destin”, a arătat Dan Benga, managerul SPJ Salvamont Maramureș. Noi am spune că mai multe că nu numai viața cățelușei se va schimba în bine, ci și a viitoarei sale stăpâne. Noi le urăm să aibă parte de cât mai multe clipe frumoase petrecute împreună, iar salvatorilor, respect! Vezi Video de la acțiune în link-ul atașat!

C.Ț.

Citește și

Emoționant!: Un câine a primit o nouă șansă la viață! Salvamontiștii l-au traversat în spate râul Vaser. Cățelul numit Paltin va avea o familie (VIDEO ȘI FOTO)

Lasă un comentariu