Share
Vești în Baia Mare: Din 15 pui de câine furați din adăpostul special mai trebuie găsit unul! Se iau măsuri suplimentare de siguranță (FOTO)

Vești în Baia Mare: Din 15 pui de câine furați din adăpostul special mai trebuie găsit unul! Se iau măsuri suplimentare de siguranță (FOTO)

Veste bună în Maramureș. Un singur cățel mai trebuie găsit după spargerea care s-a dat la adăpostul public de animale aflat la marginea municipiului Baia Mare! 

Anunțul a fost făcut de Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals din Baia Mare, cel care s-a deplasat după incident pe Pirită și a reușit să recupereze o parte din căței.

„Mai avem un singur pui de recuperat, restul sunt în siguranță acum! Cum nu ne-am așteptat la un asemenea furt, s-au luat deja măsuri. Tot adăpostul va fi dotat cu camere video în fiecare colțișor.

Se vor lăsa pe culoarele laterale caței liberi și la intrare pe culoarele dintre țarcuri se vor monta porți pentru siguranță cu lacăte și poate și un contract cu o firmă de pază. Sunt din 2015 in acest adăpost, dar efectiv nu am crezut că se va intampla așa ceva…”, mai arată Paul Oșan.

C.Ț.

Citește și

Spargerea din Baia Mare: O parte din câinii care au fost furați de la Adăpost au fost găsiți! Pe Pirită! Încă doi mai sunt de găsit! (FOTO)

Caz șocant în Maramureș: Spargere la adăpostul de animale din municipiul Baia Mare! S-au furat două cățelușe și două țarcuri de pui! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu