Share
Veste minunată în showbiz: Roxana Blenche, maramureșeanca de succes, a născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă! Un mesaj splendid al mămicii!

Veste minunată în showbiz: Roxana Blenche, maramureșeanca de succes, a născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă! Un mesaj splendid al mămicii!

Veste minunată în showbiz: Roxana Blenche, maramureșeanca de succes, a născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă! Un mesaj splendid al mămicii!

Roxana Blenche radiază de fericire, asta după ce a devenit mămică pentru prima dată. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar astăzi, 29 martie, cele două au fost externate din maternitate.

Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar fosta concurenta de la Chefi la cuțite radiază de fericire se simte mai împlinită ca niciodată de când a devenit mămică pentru prima dată. Roxana Blenche a fost externată din maternitate, iar partenerul ei, Cătălin Bucur, a mers să le ia acasă, arată spynews.ro.

„Vine tati după noi și mergem acasă”

Roxana Blenche a născut în urmă cu două zile, iar prezentatoarea de la Hello chef a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a adus-o pe lume pe micuța Olivia. Roxana Blenche a mărturisit că radiază de fericire și că va urma să povestească toată experiența prin care a trecut. ”Olivia vă pupă pe toți! Suntem super fericiți! Ne auzim în 2-3 zile după ce ne revenim. Fetița noastră frumoasă. (…) Astăzi vine tati după noi și mergem acasă. În curând o să vedeți cum a fost cu o zi înainte să merg la spital, bagajul de maternitate și chiar și momentul în care mergem acasă. V-am pregătit multe surprize în acest sens, dar promit că vă anunț mai târziu următoarele proiecte”, arată maramureșeanca.

Este născută și crescută în Baia Mare

Roxana Blenche s-a clasat la “Chefi la cuțite” pe locul al doilea în marea finală, însă mulți au considerat-o ca fiind marea câștigătoare. Tânăra care a făcut din bucătărie artă a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Roxana este născută şi crescută în Baia Mare, tatăl Roxanei a fost din comuna Poiana Blenchii, comună în care Roxana îşi petrecea vacanţele de vară. La momentul concursului “Chefi la cuțite” în vârstă de 27 de ani, ea a povestit și prima ei legătură cu gătitul. Dorind să-și surprinsă părinții, când era mică, Roxana s-a gătit să le facă niște cartofi prăjiți, însă aproape a dat foc la bucătărie. Acum, tânăra își câștigă existența tocmai ca bucătar. A început în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la „Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor. Dacă nu ar fi lucrat în domeniul culinar, ar fi fost inginer zootehnist, a notat click.ro. Din mai 2021, Roxana Blenche are propriul cooking show la Antena 1, „Hello Chef”, unde are în fiecare săptămână câte o vedetă invitată.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu