Share
Urmările tâlhăriei din Maramureș: Bărbatul care a atacat o vârstnică în locuința sa din Iadăra a fost arestat preventiv. Cum a avut loc grozăvia

Urmările tâlhăriei din Maramureș: Bărbatul care a atacat o vârstnică în locuința sa din Iadăra a fost arestat preventiv. Cum a avut loc grozăvia

Urmările tâlhăriei din Maramureș! Autorul infracțiunii comise în Iadăra a fost depus după gratii de către oamenii legii din județ.

Ieri, 28 iulie 2021, în urma prezentării în fața Judecătorului de Drepturi și Libertăți a bărbatului de 41 de ani din Ulmeni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 28.07.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului T.I.F. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie prevăzută de art. 233 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal. La data de 28.07.2021 faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul T.I.F., care este recidivist, în data de 27.07.2021, în jurul orelor 13:00, a deposedat-o prin întrebuinţarea de violenţe şi ameninţări pe persoana vătămată P.F. de suma de aproximativ 500 lei. Fapta a fost comisă în locuinţa persoanei vătămate situată în localitatea Iadăra din judeţul Maramureş şi în urma actelor de violenţă comise asupra acesteia i s-au cauzat leziuni vindecabile într-un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

La data de 28.07.2021 dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului T.I.F. pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare. Oamenii legii precizează faptul că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

C.Ț.

Citește și

Tâlhărie în județul Maramureș: O vârstnică de 73 de ani din Iadăra a fost atacată de un bărbat de 41 de ani chiar în propria casă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu