Share
Tâlhărie în județul Maramureș: O vârstnică de 73 de ani din Iadăra a fost atacată de un bărbat de 41 de ani chiar în propria casă

Tâlhărie în județul Maramureș: O vârstnică de 73 de ani din Iadăra a fost atacată de un bărbat de 41 de ani chiar în propria casă

Un bărbat din Maramureș în vârstă de 41 de ani a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Infracțiunea a avut loc ziua în amiaza mare. Victima este o femeie în vârstă de 73 de ani din localitatea maramureșeană Iadăra și se pare că infractorul ar fi încercat întâi să evadeze.

Ieri, 27 iulie a.c., la ora 14.03, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani a pătruns în locuinţa unei femei de 73 de ani din Iadăra, pe uşa neasigurată, ameninţând-o cu acte de violenţă, după care i-a sustras din poşetă 500 de lei.

În urma cercetărilor şi măsurilor întreprinse de poliţiştii din Şomcuta Mare şi Serviciul de Investigaţii Criminale Maramureş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, respectiv un bărbat de 41 de ani din Ulmeni.
În cauză, a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Satu Mare, urmând să fie prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți cu propunere de arestare preventivă. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu