Share
Un inter din Spania, jucătoare la Minaur!

Un inter din Spania, jucătoare la Minaur!

Un inter din Spania, jucătoare la Minaur!

Maria Gomes da Costa s-a născut în data de 13 iulie 1999, la Almeria. Are 1.77m și 70 kg și joacă pe postul de inter stânga la Rocasa Gran Canaria. Evoluează la această echipă de trei sezoane, reușind să înscrie 69 de goluri în cupele europene, arată csminaur.ro.

A început handbalul la BM Almeria juniori, trecând mai apoi la echipa de senioare, de unde s-a transferat în 2020 la Rocasa. Are 7 meciuri în echipa națională de senioare a Spaniei, pentru care a marcat de 10 ori. De altfel, ea a participat și la ultimele acțiuni ale naționalei Spaniei, la începutul lui martie. În total, la toate loturile, inclusiv cele de junioare, Maria are 18 selecții și 18 goluri marcate.

Maria a câștigat cu Rocasa ediția trecută din EHF European Cup (5 goluri în cele două meciuri din finala cu Costa del Sol Malaga). Sezonul acesta, Rocasa a evoluat în EHF European League, unde a fost eliminată înaintea fazei grupelor, în turul III, de echipa norvegiană Sola HK. Rocasa Gran Canaria ocupă în acest moment locul 3 în campionatul spaniol (Division de Honor), după Bera Bera (31p) și la egalitate de puncte cu Malaga (locul 2).

DirectMM.ro

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu