Share
Un an rodnic: Maramureșeanca Teodora Dănțăușa a obținut două noi premii la o competiție internațională cu 400 concurenți din 20 țări (FOTO)

Un an rodnic: Maramureșeanca Teodora Dănțăușa a obținut două noi premii la o competiție internațională cu 400 concurenți din 20 țări (FOTO)

Anul 2021 este unul deosebit de rodnic pentru tânăra artistă maramureșeană Teodora Luca, în vârstă de zece ani, originară din Seini, a cărei nume de scenă este Teodora Dănțăușa.

Micuța talentată, elevă a Colegiului de Arte din Baia Mare, a reușit să obțină două noi premii la Festivalul Internațional The Sound of Music – ediția a VIII-a, Oradea, 2021.

Mai exact, Teodora Dănțăușa a cucerit, în cadrul festivalului de la Oradea, premiul „Super Grand Prix” la secțiunea „Folclor”, cu cântecul „Mireasă, cununa ta”, respectiv premiul „Excelent Award” la secțiunea „Muzică ușoară”, cu piesa „Tu și eu”.

Concursul Internațional „The Sound of Music Oradea” (director Adelina Rusu), aflat la cea de-a VIII-a ediție, a reușit să reunească peste 400 concurenți din 20 de țări, respectiv Romania, Germania, Elveția, Italia, Spania, Polonia, Albania, Letonia, Iran, India, Macedonia, Ucraina, Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Croația și Statele Unite ale Americii.

„Sunt fericită pentru marele premiu obținut la folclor pe care îl dedic profesorului meu, domnul Marcel Seraz. Iar premiul de excelentă obținut la interpretare vocală-divertisment îl dedic doamnelor profesoare Alina Augusta și Ioana Lazăr. Staff-ului meu, adică tati și mami, le mulțumesc pentru susținerea continuă!”, a arătat Teodora Dănțăușa.

C.Ț.

Citește și

Performanță: Maramureșeanca Teodora Dănțăușa a obținut două premii întâi la concursul „Ucraina unește lumea”! Au fost concurenți din 30 de țări (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu