Share
Performanță: Maramureșeanca Teodora Dănțăușa a obținut două premii întâi la concursul „Ucraina unește lumea”! Au fost concurenți din 30 de țări (VIDEO ȘI FOTO)

Performanță: Maramureșeanca Teodora Dănțăușa a obținut două premii întâi la concursul „Ucraina unește lumea”! Au fost concurenți din 30 de țări (VIDEO ȘI FOTO)

Performanță pentru tânăra artisă Teodora Luca sau Teodora Dănțăușa, așa cum este cunoscută de public, maramureșean și nu numai. Eleva originară din Seini a cucerit publicul de la concursul internațional „Ucraina unește lumea”.

Cele mai recente luni au fost extrem de prolifice pentru Teodora. A participat la “Românii au talent”, unde juriul alcătuit din Andra Măruță, Alexandra Dinu, Florin Călinescu și Andi Moisescu i-au răsplătit performanța cu patru de “da”.

Recent, ea a participat la concursul „Ucraina unește lumea”, o competiție care a reunit elevi participanți din peste 30 de țări. Ea a interpretat două cântece, din care una ați putut-o asculta și în audițiile de la “Românii au talent”. Rezultatul s-a concretizat în două premii întâi.

„La puternicul concurs „Ucraina unește lumea”, ediția a VI-a, desfășurat la Kiev, unde am fost in competiție cu copii din peste 30 de țări, am primit aprecierile juriului și două premii întâi! Cântecele „Tăticul meu e la război” și „Io-s fată din Bistrița” au fost foarte apreciate de juriu! Mulțumesc pentru pregatire domnului profesor Marcel Seraz și juriului pentru aprecierile mele!”, a arătat Teodora Dănțăușa.

Însă, surprizele pregătite de tânăra artistă nu se opresc aici. În luna mai, Teodora a mai lansat un cântec, intitulat ”Dragă timp”. Muzica şi textul aparţin profesoarei Alina Augusta, orchestraţia lui Tiri Michael, în timp ce partea de studio și masterizare este realizată de profesorul de Călin Ionce. Sâmbătă, 22 mai, filmează un nou videoclip, o colaborare cu Angel Cătălin Ionce. Este vorba despre un single produs în totalitate de Călin Ionce, intitulat “Tu și eu”, care este înregistrat deja în forma interpretată strict de Teo, însă, fiind colegi de clasă în clasa a treia la Colegiul de Arte, Teo și Angel și-au dorit să o cânte împreună. Speranța este ca melodia să prindă la public, chiar la nivel național. În plus, luni, 24 mai, va înregistra o nouă melodie de folclor, „Mândru zice cetera”, o piesă destul de pretențioasă. Mai mult decât atât, în 1 iunie, Teo va fi invitată Ansamblului Folcloric Național Transilvania, în cadrul spectacolului “Zâmbet de copil”. Să îi ținem pumnii!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu