Share
Turism de iarnă în Maramureș: A fost deschisă pârtia de sănii la Cavnic. Se fac pregătiri pentru deschiderea celorlalte pârtii din zonă (VIDEO ȘI FOTO)

Turism de iarnă în Maramureș: A fost deschisă pârtia de sănii la Cavnic. Se fac pregătiri pentru deschiderea celorlalte pârtii din zonă (VIDEO ȘI FOTO)

Vești bune pentru iubitorii de zăpadă. A fost deschisă pârtia de sănii de la Superski Cavnic, iar în prezent se fac pregătirile necesare pentru deschiderea unor tronsoane de pârtii de schi.

La Superski Cavnic, pârtia de sănii este deschisă în intervalul orar 10.00 – 19.00 (vezi regulile și condițiile pe www.superskicavnic.ro.

Administratorii au arătat că sunt șanse mari să deschidă luni, 30 noiembrie sau marți, 1 decembrie, pârtia Roata 1, pe un tronson de 1 km din 6 km, cât are domeniul schiabil. Nu este exclus să se deschidă și Roata 1, și Roata 2, până de Sfântul Nicolae. Însă, totul depinde de vreme și de lucrările de amenajare.

Vezi video AICI!

Întrucât ne aflăm în plină pandemie, va trebui respectat un set de reguli. Păstrați distanța de doi metri la linia de îmbarcare și la casa de bilete. Masca sau cagula este obligatorie, iar mănușile sunt recomandate. Restaurantul servește mâncare doar în regim de take away, adică poate fi ridicată de la geamul exterior al restaurantului. vor exista restricții la telescaun, iar cei care nu schiază nu vor putea sta la baza pârtiei în calitate de spectatori. Ei vor putea să urce/coboare cu telescaunul sau să achiziționeze bilet pentru zona special amenajată pentru sănii. Administratorii au avertizat că nu se știe ce restricții vor mai apărea, întrucât situația este în dinamică.

Referitor la Pârtiile Icoana Cavnic, administratorii și-ar dori să deschidă zilele acestea. Nu se știe încă exact ziua și ora. Cel mai probabil zona de tubing va fi prima care se va deschide. La fel, zilele trecute, administratorii de la Șuior au anunțat că se lucrează la producerea zăpezii artificiale. La fel, pregătiri se fac și la Borșa. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu