Share
Tristețe la Vișeu de Sus: Asistentul medical răpus de COVID-19 a fost condus pe ultimul drum

Tristețe la Vișeu de Sus: Asistentul medical răpus de COVID-19 a fost condus pe ultimul drum

Au curs lacrimi de durere astăzi, 18 noiembrie, la Vișeu de Sus. Marius Iuga, asistentul medical de la spitalul orășenesc răpus de COVID-19 a fost condus pe ultimul drum.

”Familia Iuga mulțumește colectivului Ocolului Silvic Vișeu, condus de inginerul Vlad Vasile Nicolae, pentru totala implicare în organizarea înmormântării asistentului medical Iuga Marius Martin”, a transmis sora bărbatului decedat.

În altă ordine de idei, trebuie să spunem faptul că soția asistentului decedat a fost sunată de reprezentanții DSP Maramureș astăzi, 18 noiembrie, în jurul orei 09.00, au arătat sursele noastre. Se vorbește că ar fi 9 cadre medicale infectate la Vișeu de Sus, însă pe raportarea incidenței de luni, 16 noiembrie, nu figurează niciun focar în orașul maramureșean. Vom reveni cu informații în momentul în care le vom avea!

DirectMM.ro

Citește și

Exclusiv: Actualizare: Un asistent medical la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a fost răpus de COVID-19. S-ar fi infectat chiar în unitatea medicală. A decedat în Baia Mare

Situația în Maramureș: Baia Mare, focarul COVID-19 al județului, peste 1.000 cazuri în 14 zile. Groși, Baia Mare, Vișeu de Jos, „podiumul” nedorit al incidenței de cazuri


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu