Share
Tragedie într-o familie maramureșeană: Un tânăr de 22 de ani din Seini este căutat de scafandri, după ce a căzut de pe hidrobicicletă, în Balastiera Apa (FOTO)

Tragedie într-o familie maramureșeană: Un tânăr de 22 de ani din Seini este căutat de scafandri, după ce a căzut de pe hidrobicicletă, în Balastiera Apa (FOTO)

Prin clipe nedorite trece o familie din orașul maramureșen Seini. Tânărul Sorin este căutat de scafandri în Balastiera Apa, după ce a căzut în această seară de pe hidrobicicletă și nu a putut fi scos la suprafață.

Astăzi, în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastieră la Apa.

„Băiatul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se alfa cu hidrobicicleta când a căzut în apa sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

De mai multe ore pompierii militari caută trupul băiatului. În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandrii militari care mâine dimineață, vor suplimenta forțele pentru căutarea băiatului”, arată reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare sâmbătă seară, în jurul orei 22.00.

Conform informațiilor existente, tânărul nu ar fi știut să înoate și nici nu ar fi purtat vestă de salvare. El provine dintr-o familie cu condiție financiară modestă. Are doi frați mai mari și o soră mai mică. Unul dintre frații lui, Mihăiță, evoluează ca fotbalist la echipa din Seini, la fel ca și Sorin, de altfel. El a postat un emoționant mesaj pe o rețea de socializare. „Dragă frate, dragă campionule. De ce atâta suferință? Azi trebuia să ne vedem la fotbal, dar tu te-ai dus sus la Dumnezeu. Te aștept acasă, să nu stai acolo pe fundul apelor, că e rece și frig, te-am căutat și nu te-am găsit, dar promit că o să ne întâlnim.

Te astept, dragă frate, acasă. O să îmi lipsești enorm de mult, să nu uiți că te iubesc, chiar dacă nu ți-am spus-o niciodată”, a scris fratele lui Sorin.

Mai trebuie să spunem faptul că Sorin nu este singurul maramureșean care s-a înecat la Apa. De-a lungul timpului au fost suficiente tragedii, mulți afirmând că locul este blestemat. Vom reveni cu amănunte în măsura în care acestea vor apărea!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu