Share
Tradiția numită „Ajută-ți aproapele”: În județul Maramureș o campanie de suflet pentru sprijinirea copiilor! Pachete pentru circa 330 micuți din Sighet! (FOTO)

Tradiția numită „Ajută-ți aproapele”: În județul Maramureș o campanie de suflet pentru sprijinirea copiilor! Pachete pentru circa 330 micuți din Sighet! (FOTO)

Tradiția numită „Ajută-ți aproapele”: În județul Maramureș o campanie de suflet pentru sprijinirea copiilor! Pachete pentru peste 330 micuți din orașul Sighet!

În municipiul Sighetu Marmației a devenit deja o tradiție ca înainte de sărbători (și nu numai), comunitatea să se mobilizeze în jurul celor aflați în nevoie și să doneze fiecare ceea ce poate.

Așa s-a întâmplat și în acest an. Campania „Ajută-ți aproapele”, ajunsă la cea de-a zecea ediție, a adus o nouă reușită, atât pentru organizatori, cât și pentru beneficiarii acestei acțiuni cu caracter social. Sute de copii vor avea un motiv (în plus) să zâmbească înainte de Crăciun.

Campania “Ajută-ți aproapele” a fost demarată de Adriana Ioana Vescan, directorul Liceului Tehnologic Marmația din municipiul de pe Tisa. „Grupul-țintă inițial a fost constituit din 130 elevi cu nevoi speciale. Însă am reușit să adunăm pentru încă 200 daruri, pe care le-am oferit Asociației Suntem Vocea Lor, pentru copiii din zonele marginale ale Sighetului. A fost un maraton de două săptămâni la liceu și, odată cu această acțiune, am ajuns la a zecea ediție a campaniei. Este un proiect de suflet pe care l-am început în urmă cu cinci ani și la care nu voi renunța niciodată. Se mobilizează membrii comunității, elevi, oameni de rând, agenți economici. S-au strâns jucării, haine și alimente”, arată pentru DirectMM.ro Adriana Ioana Vescan.

Interesant este faptul că mult s-au implicat tineri care au fost elevi ai liceului sighetean, reîntorși din străinătate. „Am avut bucuria să văd foști elevi care au venit și au donat, unii din ei nu doar anul acesta, cum sunt Vasile Trifoi, Robert Fenici, Mariana Deac, frații Bodo Alex și Alin sau voci ale comunității, așa cum sunt frații Michnea Marian și Mariana. M-au emoționat pânp la lacrimi! Sunt dovada vie a faptului că orice ne propunem poate deveni realitate, dacă luptăm și credem în visul nostru, având alaturi oameni cu sufletul mare ca si ei! Cred că au fost zeci de donatori, în total. Mulțumesc frumos tuturor celor care au ales să ni se alăture în această misiune, una îndeplinită”, mai arată Adriana Ioana Vescan.

C.Ț.

Citește și

„Ajută-ți aproapele!”: O zi cât un an la Sighetu Marmației! Peste 200 persoane, sprijinite înainte de Crăciun, în cadrul campaniei umanitare (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu