Share
Rezultate negative în cazul celor 20 de persoane din Fărcașa testate pentru COVID-19.; urmează testarea unor angajați de la Eaton

Rezultate negative în cazul celor 20 de persoane din Fărcașa testate pentru COVID-19.; urmează testarea unor angajați de la Eaton

Marți dimineața au fost recoltate probe de la cinci medici și șase asistente de la Centrul de Permanență Fărcașa, de la două asistente comunitare, dar și de la șapte angajați ai Primăriei Fărcașa care intră permanent în contact cu cetățenii din comună. În această după-masă, reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare au comunicat că în toate cele 20 de probe analizate cu noul aparat PCR, în cadrul laboratorului de biologie moleculară, rezultatul este negativ.

Începând de miercuri, 29 aprilie, reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie vor continua testarea și în rândul angajaților de la Eaton Fărcașa.

Luni, 27 aprilie, autoritățile județene au efectuat o vizită de lucru la Eaton Fărcașa, pentru a vedea modul în care se respectă măsurile de protecție pentru angajați în plină pandemie de coronavirus. În urma discuțiilor purtate cu managerul Pamela Pop s-a constatat că încă de la începutul crizei conducerea fabricii a făcut toate eforturile pentru protecția salariaților. Mai mult, deși luni, 27 aprilie, activitatea fabricii a fost sistată, producția a fost reluată la capacitate parțială încă de marți, 28 aprilie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu