Share
Tech-X, echipa de robotică a Colegiului „Dragoș Vodă” din Sighet s-a descurcat foarte bine la Campionatul Național de Robotică

Tech-X, echipa de robotică a Colegiului „Dragoș Vodă” din Sighet s-a descurcat foarte bine la Campionatul Național de Robotică

În perioada 22-24 martie, echipa de robotică a Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației a participat la Campionatul Național de Robotică FTC sezonul 8 – Centerstage, cel mai mare de acest gen din România.

Echipa maramureșeană s-a clasat pe locul 15 din 60 de echipe calificate la faza națională, din 201 înscrise în acest sezon 8.

„Toată pasiunea, toate orele petrecute în laborator și toată munca depusă pe parcursul acestui sezon au fost răsplătite prin rezultatele obținute.

Lucrețiu, robotul nostru, ne-a ajutat să câștigăm 4/6 meciuri cu punctaje foarte bune, având o prestație minunată. Suntem foarte bucuroși că am ajuns până aici prin propria muncă și cu extrem de multă pasiune si voință, fiind singura echipă din Maramureș calificată la națională.

FTC înseamnă mai mult decât roboți iar acest lucru a fost demonstrat prin toate amintirile și prieteniile frumoase pe care le-am legat cu celelalte echipe.

Le mulțumim mentorilor, părinților, susținătorilor și sponsorilor noștri care ne-au fost aproape în această călătorie și care au crezut în potențialul nostru de a obține această performanță extraordinară! (…)”, transmite echipa de robotică Tech-X, coordonată de prof. Cornelia Hotea.

 

Citește și

Tech-X, echipa de robotică a Colegiului „Dragoș Vodă” Sighet, pe podium la competița „Esentza Family” din Beclean


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu