Share
Tânărul violonist Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum; Ansamblul Folcloric Național Transilvania va organiza un proiect care să-i poarte numele  (VIDEO)

Tânărul violonist Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum; Ansamblul Folcloric Național Transilvania va organiza un proiect care să-i poarte numele (VIDEO)

Astăzi, 28 octombrie, tânărul violonist Fabian Ghișe, membru al Ansamblului Folcloric Național Transilvania, a fost condus pe ultimul drum în sunet de vioară. 

Alături de el au fost membri ai familiei, prieteni, colegi. Cei care l-au cunoscut spun că încă nu și-au revenit din șoc, nu le vine să creadă că Fabian nu mai este…

În memoria sa, Ansamblul Folcloric Național Transilvania își propune să organizeze o manifestare care să-i poarte numele.

“A fost o veste năpraznică, tragică. A fost un foarte bun profesionist. Răspundea mereu pozitiv la orice îi solicitam eu sau dirijorul, era mereu cu zâmbetul pe buze. În ultimul an, coagulase o orchestră de copii și tineri, cu care făcea cursuri. A avut și un spectacol de Mărțișor, iar în septembrie festivalul destinat copiilor “Cât îi Maramureșul”.

Fabi ne-a învățat mereu să fim mai buni, să fim prieteni. E o mare, mare pierdere pentru noi, era un membru extrem de important pentru ansamblul nostru.Va fi foarte greu fără el, este clar că nu îl vom putea înlocui. Transmitem gânduri de mângâiere tatălui său. Vom organiza un proiect, o acțiune care să îi poarte numele”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului Folcloric Național Transilvania.

Dumnezeu să-l ierte!

C.Ț., L.C.H.

Citește și

Lumea artiștilor din Maramureș, iarăși în doliu: Violonistul Fabian Ghișe a plecat dintre noi la numai 29 de ani! Era membru al Ansamblului Transilvania (VIDEO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. AdySabo Șurdești

    Domne ce e viața, Of Doamne ajută

    Răspunde

Lasă un comentariu