Share
Strigăt de ajutor al Fight For Animals Baia Mare

Strigăt de ajutor al Fight For Animals Baia Mare

Salvează animale în fiecare lună, din pură și proprie motivație, totodată și având credința că, astfel, vor schimba mentalități.

Ei fac asta voluntar, iar eforturile le sunt răsplătite de fiecare dată când un animăluț își găsește familia și locuința pentru întreaga viață.

Cu toate acestea, lor nu le este ușor, întrucât cheltuielile pentru operațiunile de salvare sau tratament sunt suportate strict de ei și de puținii binefăcători care îi sprijină. Uneori, însă, este nevoie de mai multă solidaritate.

”Cheltuielile lunare ale asociației noastre depășesc 20.000 lei minim. Cheltuieli veterinare (internări, urgențe, teste, transfuzii, etc), cheltuieli privind hrana (diete speciale pentru câinii cu probleme), cheltuieli de utilități (apă, benzină pentru generator, lemne pentru șemineul unde sunt cazați cățeii cu probleme), cheltuieli de mentenanță (un adăpost mereu are nevoie de mentenanță care înseamnă reparatii, care duc la diverse necesități, cum ar fi: achiziția uneltelor necesare care se uzează sau deteriorează, mentenanța lor, achiziția de plase panouri pentru țarcuri, electrozi, sârmă, fier, etc). Lunar achiziționăm câteva tone de piatră pentru menținerea drumului și a curții curate și ferite de noroi, avem cheltuieli de igienizare zilnică, care constau în achiziția de clor, dezinfectanți, detergenți. Făcând un calcul simplu, doar pe produsele de igienă, cheltuim peste 1000 lei/lună, pentru că folosim cele mai bune produse ca microbii, virusul și alți dăunători să stea departe de animalele noastre”, arată președintele asociației, Paul Oșan.

Fondatorul și coordonatorul activității asociației arată că ar fi nevoie de un sprijin constant pentru ca tot mai multe animale să primească sprijin. ”Avem două mașini destinate animalelor, folosite de către asociația noastră, care din când în când ajung in service și aduc cheltuieli mari, foarte mari, fiind mașini cu vechime. Avem, de asemenea, un angajat, care este platit lunar. Lunar, depășim bugetul asociației, ne asumăm multe cazuri și responsabilități fără să ținem cont de limită, doar pentru că lupta pentru a pune capăt suferinței tuturor animalelor este prioritatea noastră! Avem câțiva donatori constanți, dar sunt foarte puțini, cărora le mulțumim. Ca să putem continua ceea ce facem, ne bazăm pe voi, voi cei care susțin activitatea noastră și care ne sunteți alături. Suntem siguri că din cei peste 5000 de urmăritori vom putea finaliza această strângere de fonduri pentru Fight for Animals. Ca idee, e nevoie de 20 lei x 5000 oameni, astfel încât situația noastră financiară ar fi una sigură. Iar, în mod ideal, dacă 1000 de persoane ar dona 10 lei, ar fi totul minunat”, mai arată președintele asociației.

Cei care doresc să sprijine activitatea trebuie să fie atenți la un detaliu. Pentru a putea dona din România, trebuie să modificați moneda de plată din RON în EUR în setările contului de Facebook.

Pentru a face acest lucru, accesați acest link:

https://secure.facebook.com/facebook_pay/settings/?referrer=settings. După ce ați efectuat această schimbare, butonul „Donate” va fi activat.

Iată informațiile necesare cu conturile asociației:

Beneficiar: ASOCIATIA FIGHT FOR ANIMALS

cont lei: RO50BTRLRONCRT0588987801

cont euro: RO97BTRLEURCRT0588987801

SWIFT BTRLRO22

PayPal: fightforanimalsbaiamare@gmail.com

Revolut și BT Pay: 0749 718 734

Salvează și tu vieți!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu