Share
Solidaritate: Carmen, fetița din Borșa călcată de camion, are nevoie de sânge. 20 de persoane au donat deja pentru ea la Târgu Mureș

Solidaritate: Carmen, fetița din Borșa călcată de camion, are nevoie de sânge. 20 de persoane au donat deja pentru ea la Târgu Mureș

Apel umanitar pe rețelele de socializare pentru fetița în vârstă de 9 ani, călcată de un camion Tatra, pe strada Unirii din Borșa, în data de 4 septembrie.

Carmen, fetița rănită, are nevoie urgentă de sânge, ea fiind internată, în prezent, la Spitalul Județean Târgu Mureș, unde a fost transportată de la unitatea județeană din Baia Mare a doua zi după accident.

În mod normal, fetița are nevoie de sânge 0 pozitiv, însă se poate dona orice grupă, în orice județ din țară, conform procedurilor în vigoare. În cursul zilei de astăzi, 9 septembrie, 20 de persoane s-au deplasat din Borșa în Târgu Mureș pentru a dona sânge pentru micuță, urmând ca, în cazul în care va fi nevoie, transport gratuit să fie asigurat pentru donatori și vineri sau luni. Până atunci, dacă aveți posibilitatea, donați pentru fetiță, dar și pentru alți pacienți aflați în spitale. Mai trebuie să spunem faptul că ancheta este în curs, fiind coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

DirectMM.ro

Citește și

Actualizare: Grav: Un camion încărcat cu pământ a trecut peste picioarele unei fetițe, pe o stradă din Borșa (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


  1. […] Solidaritate: Carmen, fetița din Borșa călcată de camion, are nevoie de sânge. 20 de persoane a… […]

Lasă un comentariu