Share
Tânăra Cristina Conț face progrese zi de zi; Are nevoie în continuare de sprijinul semenilor

Tânăra Cristina Conț face progrese zi de zi; Are nevoie în continuare de sprijinul semenilor

La finalul lunii aprilie, tânăra băimăreancă Cristina Conț a suferit un grav accident în timp ce se deplasa cu bicicleta. Aceasta a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, starea sa fiind foarte delicată.

Apropiați ai Cristinei spun că acum se simte puțin mai bine și face progrese zi de zi. Din nefericire încă nu vede, însă cu ajutorul lui Dumnezeu nădăjduim că se va rezolva și asta.

„Am mutat-o la Spitalul Privat de Recuperare President. A făcut foarte multe progrese, Dumnezeu să știți ca până acum chiar a ajutat-o mult. Psihic e recuperată foarte, foarte bine. Atât că mai are momente când plânge, puțină depresie, ceea ce cred că e normal. Pentru că de văzut, nu vede deloc. Încă. Dar eu tot am încredere că va fi cumva. E foarte ambițioasă și a luptat mult de când e în Felix, să poată să se miște. Are un program strict și s-au ținut de el”, precizează apropiați ai elevei.

Familia mulțumește tuturor pentru sprijinul financiar oferit, pentru rugăciunile și gândurile bune de până acum. În continuare, Cristina are nevoie de noi. Să ne rugăm pentru ea și să donăm fiecare după posibilități în contul de mai jos.

RO67BTRLRONCRT0270122402
POSESOR: PINTEA EMANUELA-ANDREA

L.C.H.

Citește și

Apel umanitar: Să donăm și să ne rugăm pentru Cristina Conț, o tânără grav rănită în urma unui accident


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu