Share
Mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități: „Pentru Baia Mare aceasta este o zi tristă, o zi inimaginabil de absurdă!”

Mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități: „Pentru Baia Mare aceasta este o zi tristă, o zi inimaginabil de absurdă!”

Astăzi, 3 decembrie, este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Cu acest prilej, Arabela Acalinei, Președintele Asociației Neuro Move CMT, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant sau, mai degrabă, este un strigăt de ajutor și nemulțumire.

„Azi este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități! Pentru Baia Mare însă, aceasta este o zi tristă, o zi inimaginabil de absurdă!

Sunt mai bine de 2 luni de când asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități nu și-au primit salariile! Sunt mai bine de 2 luni de când sute de oameni din Baia Mare suferă din lipsă de hrană și medicamente!

Situația este cu atât mai ridicolă, cu cât ni s-a demonstrat luna trecută că noi, cei cu dizabilități, nu suntem prețuiți nici cât beculețele și ornamentele de Crăciun, pentru care se găsesc întotdeauna bani!

Am un singur mesaj pentru cei care au lăsat ca situația să ajungă aici și pentru cei care pot face ceva în privința aceasta, dar nu doresc să facă: Dumnezeu e sus și vede!”, a scris Arabela Acalinei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu