Share
Mai e nevoie de puțin pentru ca Florin Zaharie să-și poată achiziționa prima proteză bionică

Mai e nevoie de puțin pentru ca Florin Zaharie să-și poată achiziționa prima proteză bionică

De-a lungul timpului v-am tot prezentat cazul maramureșeanului Florin Zaharie. În 2016 a rămas fără antebrațe în urma unui accident.

Acesta muncea în construcții, iar un arc electric a produs o adevărată tragedie. Efectiv brațele i-au explodat. Chiar dacă a învățat să se descurce fără mâini, visul lui cel mai mare ar fi să-și achiziționeze o pereche de proteze. Și-ar dori tare mult să-și îmbrățișeze din nou fiul și să-l poată lua de mână. În plus, viața i-ar fi mult mai ușoară.

În toată această perioadă s-au organizat evenimente caritabile pentru el, iar oameni cu suflet mare s-au mobilizat și au donat. Azi anunțăm cu bucurie că în conturile lui Florin s-au strâns peste 50.000 de euro. Mai e nevoie de suma de 15.000 de euro, iar Florin va putea cumpăra prima proteză bionică.

„Super tatăl fără antebrațe, super omul Florin Zaharie este foarte aproape de a-și împlini cel mai mare vis și anume să-și țina din nou copilul în brațe! Haideți să ne unim forțele și să-l ajutăm să-și îndeplinească această dorință luminoasă!

Florin este un om care-i ajută pe toți cei din jurul lui care au nevoie, deci, e firesc să o facem și noi! Am trecut pragul de 50.000 de euro strânși in conturile personale ale lui Florin Zaharie si mai este nevoie de suma de 15.000 fr euro pentru a reuși sa achiziționăm prima proteza bionică.

Suntem convinși că sunt mulți oameni cu suflet luminos printre voi care nu veți rămâne indiferenti și vă veți implica! Impreună reușim! O mână pentru două mâini! Din suflet pentru suflet!”, se precizează pe pagina Asociația Energia Mișcării.

Mai jos aveți conturile în care puteți dona. Orice sumă contează!

Florin Zaharie Dorel
EUR: RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RON: RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
RNCBROBU
Asociația Energia Mișcării
RON: RO47 RNCB 0182 1715 2638 0001

Lavinia-Codruța HERMAN

Citește și

Băimăreanul Florin Zaharie este primul om fără antebrațe care a urcat Vârful Moldoveanu


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu