Share
Băimăreanul Florin Zaharie este primul om fără antebrațe care a urcat Vârful Moldoveanu

Băimăreanul Florin Zaharie este primul om fără antebrațe care a urcat Vârful Moldoveanu

În octombrie anul trecut vă prezentam povestea lui Florin Zaharie, un băimărean care în 2016 a rămas fără antebrațe în urma unui accident.

Acesta muncea în construcții, iar un arc electric a produs o adevărată tragedie. Efectiv brațele i-au explodat. Chiar dacă a învățat să se descurce fără mâini, visul lui cel mai mare ar fi să-și achiziționeze o pereche de proteze. Și-ar dori tare mult să-și îmbrățișeze din nou fiul și să-l poată lua de mână. În plus, viața i-ar fi mult mai ușoară.

În luna martie 2023, în Baia Mare a fost organizat un evenimentul caritabil de amploare, în cadrul căruia s-a strâns o parte din suma necesară.

„Haideți să-l ajutăm pe Florin Zaharie să-și îndeplinească cel mai mare vis a lui și anume să poată să-și țină din nou copilul în brațe, iar asta se va putea întâmpla doar prin achiziționarea a două proteze bionice în valoare de 65.000 euro bucata. Împreună suntem convinși că vom reuși!” – se preciza atunci pe pagina Asociația Energia Mișcării.

Acum vă prezentăm o nouă reușită a băimăreanului. Este primul om fără antebrațe care a ajuns pe vârful Moldoveanu (2.544 metri altitudine).

”Premieră națională, unică, inedită si motivațională. Daco Spartanul Florin Zaharie, ambasador al familiei noastre și membru al ASSOC, este primul om fără antebrațe, super tatăl, super eroul care atinge Acoperișul României, VF. Moldoveanu (2544 m altitudine) alături de VF. Vistea Mare (al 3-a din România), VF. Galbena, VF. Roșu si Lacul Glaciar Galbena.

Felicitări la superlativ, Florin Zaharie! Ești un super exemplu pozitiv atât pentru copilul tău, cât și pentru cei aproape 8 miliarde de oameni de pe acest Pământ minunat!

Cum ai spus si tu, oamenii nu pot să știe de ce sunt capabili până nu încearcă, iar atunci când îți dorești ceva cu adevărat și ești înconjurat de oameni potriviți, pozitivi și echilibrați se întâmplă lucruri excepționale!”, transmit cei de la Asociația Energia Mișcării, organizatorii acestei aventuri montane.

Bărbatul a adunat până acum aproximativ 50.000 de euro.

Există posibilitatea de a face donații în conturile lui Florin Dorel Zaharie:

BANCA BCR
RON: RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
EUR: RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RNCB ROBU

Lavinia-Codruța HERMAN

Citește și

Florin Zaharie mulțumește tuturor pentru participarea la evenimentul caritabil; Campania continuă pentru ca bărbatul să-și poată împlini visul


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu