Share
Eleva Cristina Conț face pași mici spre vindecare; Familia mulțumește tuturor celor care se implică în cazul ei

Eleva Cristina Conț face pași mici spre vindecare; Familia mulțumește tuturor celor care se implică în cazul ei

La finalul lunii aprilie, tânăra băimăreancă Cristina Conț a suferit un grav accident în timp ce se deplasa cu bicicleta. Aceasta a fost supusă unor intervenții chirurgicale de urgență atât în Baia Mare, cât și Cluj-Napoca.

Cristina este acum undeva pe „linia de plutire”, a fost transferată de la Spitalul Județean Baia Mare la Policlinica 2 din Baia Mare. Acum vorbește mai bine, se mișcă puțin, însă nu și-a recăpătat vederea. Încă se mai fac analize medicale, dar și răbdarea este o virtute. Astăzi a zâmbit. În perioada imediat următoare va fi transferată la Felix pentru a începe recuperarea însă totul este la mila lui Dumnezeu! Familia Cristinei mulțumește tuturor celor care s-au implicat și se implică în vindecarea Cristinei, în special Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, Sectorului Social-Filantropic al eparhiei, Seminarului Teologic, prietenilor și tuturor binefăcătorilor care au ajutat financiar donând bani pentru acest caz deosebit de grav.

„Este nevoie în continuare de ajutorul și solidaritatea tuturor celor care o cunoaștem sau care nu, însă dacă nu o putem ajuta financiar, cu siguranță rugăciunile noastre vor fi primite înaintea lui Dumnezeu și Maicii Domnului!

Mulțumește în mod cu totul special Direct MM și presei care mediatizează cazul ei!”, precizează apropiații elevei.

Cei care doresc să o ajute financiar pot dona în contul de mai jos:

RO67BTRLRONCRT0270122402
POSESOR: PINTEA EMANUELA-ANDREA

Foto: Cristina primind iconiță de la IPS Mitropolit Andrei

L.C.H.

Citește și

Apel umanitar: Să donăm și să ne rugăm pentru Cristina Conț, o tânără grav rănită în urma unui accident


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu