Share
„Construiește o casă, zidește suflete”: Continuă lucrările de finisare la casa preotului Romulus Costinar din Cavnic

„Construiește o casă, zidește suflete”: Continuă lucrările de finisare la casa preotului Romulus Costinar din Cavnic

În cadrul programului „Construiește o casă, zidește suflete”, derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin, Episcopul Ortodox al Maramureșului și Sătmarului, preoții și credincioșii Protopopiatului Lăpuș continuă lucrările de finisare la casa preotului Romulus Costinar din Cavnic.

Acesta trece printr-o grea încercare. În vârstă de doar 44 de ani, părintele a suferit în februarie 2020 un accident vascular în urma căruia a suferit o paralizie și pierderea capacității de vorbire. În ciuda eforturilor considerabile depuse pentru recuperare, părintele s-a pensionat, nereușind să se refacă la limita necesară îndeplinirii slujirii preoțești.

Cei din zona Lăpuș s-au solidarizat și s-au implicat în finisarea casei particulare în care urmează să se mute părintele împreună cu soția și cei trei copii.

Cei care doresc să ajute la finalizarea lucrărilor pot să facă donații în contul RO45BRDE250SV10306102500, Protopopiatul Ortodox Lăpuș, sau în numerar la sediul de pe str. Țibleșului, nr. 22, Tg. Lăpuș.

Lasă un comentariu