Share
ATOCEM și ASCOR Baia Mare au donat o sumă importantă pentru Melisa – tânăra băimăreancă bolnavă de cancer (FOTO)

ATOCEM și ASCOR Baia Mare au donat o sumă importantă pentru Melisa – tânăra băimăreancă bolnavă de cancer (FOTO)

Mulți dintre noi cunoaștem cazul Melisei, tânăra din Maramureș care se luptă cu o boală gravă. Pentru ea numeroși oameni s-au mobilizat, iar cu ajutorul banilor strânși a reușit să ajungă în Austria la investigații.

Alături îi sunt și cei din cadrul  Asociației Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene (ATOCEM) și Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare, care săptămâna trecută – înainte de a porni spre Austria – i-au oferit o sumă importantă de bani.

„Părinții Sectorului Social-Filantropic și Misionar aduc mulțumire tinerilor din asociațiile ASCOR și ATOCEM, care activează pe lângă Catedrala Episcopală, și binefăcătorilor Tânc Florin, Rădac Marin, Cadar Cristina și Mihuș Cristina, pentru donația făcută tinerei Melisa Varga care suferă de cancer.

În 8 martie, Melissa a primit un mărțișor al bucuriei, suma de 1.500 EUR. În 9 martie, părinții Sectorului Social-Filantropic și Misionar, împreună cu tinerii celor două asociații, îi oferă un buchet de gânduri bune în drumul ei spre Viena și rugăciuni pentru însănătoșire. Toate acestea s-au petrecut cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin la Catedrala Tinerilor pentru tineri” – se precizează pe pagina de facebook Filantropia Mmsm.

L.C.H

Citește și

Alături de Melisa: Tânăra maramureșeancă are nevoie de ajutorul nostru pentru a se opera la sfârșitul lunii aprilie. Să o susținem să se facă bine! (FOTO)

Lasă un comentariu