Share
Aproape 400 de locuri de muncă vacante, în Maramureș

Aproape 400 de locuri de muncă vacante, în Maramureș

Nu mai puțin de 380 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția doritorilor de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș. Doar 12 sunt pentru cei cu studii superioare și se caută consilier juridic, contabil, economist, inginer, designer industrial sau manager de zonă.

În schimb, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru cei cu studii primare sau fără studii. 106 locuri de muncă sunt destinate lor și se caută sudor, manipulant mărfuri, femeie de serviciu, cameristă ambalator, ajutor bucătar etc.

Alte 85 de joburi sunt pentru cei care au terminat o școală profesională și se caută tâmplar, șofer, strungar, vopsitor, tinichigiu etc.

Pentru cei cu studii postliceale sunt disponibile nouă posturi, care includ infiermieră, kinetoterapeut, asistent generalist sau asistent farmacist.

Alte 22 de posturi sunt pentru absolvenții de liceu teoretic și 39 pentru cei care au absolvit un liceu de specialitate.  Se caută operatori introducere, validare, prelucrare date, lucrător comercial, conducător auto, agent reclamă publicitară sau programator, lucrător gestionar, confecționer articole textile etc.

Alte 83 de posturi sunt pentru cei care au terminat școala gimnazială sau generală și 24 pentru cei cu școala generală incompletă.

Vezi lista locurilor de muncă vacante aici


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu