Share
Apel umanitar: O familie cu trei copii are mare nevoie de ajutor; Casa în care locuiesc stă să se dărâme

Apel umanitar: O familie cu trei copii are mare nevoie de ajutor; Casa în care locuiesc stă să se dărâme

O familie din Baia Sprie are mare nevoie de ajutorul semenilor. Aceasta este formată din cinci membri, iar casa în care locuiesc stă să se dărâme… Nu au nici curent, gaz, lemne, iar iarna nu e foarte departe.

Cineva ne-a contactat pe adresa redacției și ne-a rugat să lansăm apelul umanitar, poate oameni cu suflet mare vor dori să-i ajute.

Cei trei copilași ai familiei au 5 ani, 7 ani și 9 ani, mama lucrează ca floricultor la serele orașului, iar tata la o fabrică de mobilă. Copiii sunt bine crescuți, merg la școală, respectiv la gradiniță. Copilul cel mare învață foarte bine, fiind și sportiv de performanță la CSS Baia Mare (înot).

Părinții se dedică cum pot ei mai bine pentru creșterea și îngrijirea lor, însă cheltuielile zilnice sunt mari și nu pot pune bani deoparte să construiască ceva. Casa în care locuiesc este rămasă de la bunica tatălui (acesta fiind crescut de ea).

„Au nevoie de ajutor la consolidarea casei, stă să se dărâme, nu au bucătarie, nici cameră de baie, nu au curent electric și nici gaz (folosesc butelie), au două camere și o cămăruță pe care o folosesc pe post de bucătărie… casa este foarte degradată, plouă prin acoperiș, le intră frig pe la ușă și geamuri, iar pereții oricând se pot îmburda… casa fiind din pământ și cărămidă… nu au nici lemne pentru iarnă… urgența cea mai mare este câteva lucrușoare pentru școală la copii, curentul electric, lemne și neaparat o cameră consolidată. Locuiesc în acea casă…”, se precizează în apelul lansat.

Cei care doresc să le ofere o mână de ajutor o pot contacta pe mamă – 0751 486 447 (Georgiana). Familia locuiește în Baia Sprie, str. Străbunilor, nr.5.

Cont Revolut în lei:
RO32BREL0005532424460100

Swift: REVOLT21
Cont Revolut în euro:
LT363250045799861540
REVOLT21
Revolut:0751486447

Cont BCR:
RO76 RNCB 0657 1191 7427 0001
RNCBROBU
Titular cont: Georgiana Onut
Sau paypal:georgiana.onut@yahoo.com

Lavinia-Codruța HERMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu