Share
Apel umanitar: O angajată din cadrul Spitalului Județean Baia Mare are nevoie de sprijin după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

Apel umanitar: O angajată din cadrul Spitalului Județean Baia Mare are nevoie de sprijin după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

Pe rețelele de socializare circulă un apel umanitar pentru Anca Făt, o angajată din cadrul Spitalului Județean Baia Mare.

Aceasta a fost diagnostictă recent cu o boală gravă și are nevoie de un transplant de celule stem. Intervenția se poate face în străinătate.

„Cine a trecut pe la radiologie, trebuie să și-o amintească pe Anca. E acolo de 17 ani și te primea cu zâmbetul pe buze, dispusă să te ajute în orice problemă. În decembrie, anul trecut, a primit o veste care a întristat-o chiar și pe vesela Anca, posibil cancer pulmonar (limfom non-hodgkin mediastinal).

Diagnosticul a fost confirmat și a început la 42 de ani o cursă pentru viață. Ritmul competiției e alert, pașii se măsoară în zile, în revenirea dintr-o ședință de chimioterapie și pregătirea pentru următoarea.

O cale spre salvare e transplantul de celule stem, care se poate realiza într-o clinică din străinătate. Costurile totale sunt mari. Resursele financiare de care dispune Anca și familia nu sunt suficiente pentru o asemenea intervenție” – se anunță pe pagina Prietenii Spitalului.

Putem să o ajutăm pe Anca Făt prin donaţii în contul:

RO03 RNCB 0183 0390 0214 0001 (lei) sau
RO48 RNCB 0182 0390 0214 0017 (euro),
BCR,
RNCBROBU, Fat Razvan Ciprian.

Multă sănătate îi dorim!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu