Share
Un cuplu de cetățeni olandezi sprijină Spitalul Municipal Sighetu Marmației de 33 de ani

Un cuplu de cetățeni olandezi sprijină Spitalul Municipal Sighetu Marmației de 33 de ani

Un cuplu de cetățeni olandezi din cadrul Asociaţiei „Miloti”, au sosit la Spitalul Municipal Sighetu Marmației cu ajutoare

Concret, de 33 de ani soții Blanken, ajunși la frumoasa vârstă de 71 de ani, vin la Sighetu Marmației cu ajutoare destinate îmbunătățirii condițiilor în cadrul Spitalului Municipal. Este vorba despre mobilier medical, medicamente, saltele, paturi, noptiere, scaune cu rotile, pături, saltele, iar de-a lungul anilor au contribuit cu suport financiar și la reabilitarea acoperișului secției de Psihiatrie.

„De această dată au dotat Spitalul cu 97 de noptiere destinate secțiilor de Psihiatrie, 65 de saltele, dar și diferite materiale medicale (măști, bandaje, pansamente). În cadrul întâlnirii de astăzi am discutat despre actuala situației a unității spitalicești din orașul nostru, despre proiectele pe care le avem în implementare dar și despre problemele cu care ne confruntăm. Am fost încântat să aflu de la acești distinși și dragi oaspeți că au constatat de-a lungul timpului o îmbunătățire a imaginii orașului, dar și a condițiilor din spital. Le mulțumim pentru generozitate soților Blanken, precum și doamnei Orzan Mihaela, cea care colaborează permanent cu prietenii olandezi pentru a intermedia aceste acte de generozitate”, arată primarul Vasile Moldovan.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu