Share
Show total pe scenă: A noastră artistă din Maramureș AMI i-a adus câștigătorului Superstar noroc în marea finală! Cum a fost prestația celor 2! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă: A noastră artistă din Maramureș AMI i-a adus câștigătorului Superstar noroc în marea finală! Cum a fost prestația celor 2! (VIDEO ȘI FOTO)

Show total pe scenă: A noastră artistă din Maramureș AMI i-a adus câștigătorului Superstar noroc în marea finală! Cum a fost prestația celor 2, dar și reacții!

Vineri seara, SuperStar România și-a desemnat câștigătorul. Este vorba despre Alessandro Mucea (18 ani), care de azi este mai bogat cu un milion de lei, bani care îl vor ajuta să-și împlinească visul.

La SuperStar România, Alessandro Mucea a avut un parcurs impresionant. Cu fiecare piesă interpretată a cucerit nu doar juriul, ci și publicul. În marea finală, acesta a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red, alături de AMI. Reacția lui Alessandro la anunțarea câștigătorului premiului cel mare a fost impresionantă. Cine este Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România? Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză, arată site-ul superstar.protv.ro.

Pentru a treia prestație, Alessandro Mucea a cântat alături de AMI piesa ”I See Red”, de la Everybody Loves An Outlaw. Smiley: ”Câți ani ai, măi? 18? Ai o voce fantastică. Ți se potrivește bine de tot stilul acesta”. Marius Moga: ”Când s-a învolburat treaba… ai avut niște momente în care trebuia să cânți și nu ai cântat”. Carlas Dreams: ”A fost bine. Eu, dacă eram în locul tău, alături de AMI, pe scenă, nici n-aș deschide gura. Efortul tău este consemnat”. Raluka: ”Ambii băieți din finală au fost emoționați de fetele cu care au cântat”. AMI a primit cuvinte de mare apreciere din partea juraților. „Dincolo de toate, cât de bine cântă AMI! Eu nu am auzit-o niciodată pe acest stil de muzică”, a arătat Smiley. „Este pentru prima dată când Alessandro cântă în duet cu cineva și de aceea a fost mai dificil să punem vocile împreună. A fost o misiune destul de grea, pentru că eu i-am promis lui Alessandro că am să îi fur toate emoțiile, e foarte emoționat, și am avut și eu emoții pentru el, pentru că merită, merită, merită să câștige acest concurs”, a explicat AMI. „Am văzut, AMI, că ai fost și puțin mami, în sensul că ai fost foarte protectoare cu el”, a plusat Smiley. „Da, așa este, eu sunt mai mămoasă de fel, dar îmi este foarte drag, mă regăsesc felul lui de a fi”, a adăugat AMI.

La finalul momentului, AMI și-a manifestat susținerea pentru tânărul concurent. „În primul rând a fost o onoare să cânt alături de Alessandro pe această scenă. Iar așa cum am mai spus, rezonez cu experiența lui de viață și felul lui de a fi. Vreau neapărat să votați modestia, emoția, pe Alessandro, pentru că merită să câștige SuperStar”, a spus AMI, iar cuvintele sale au prins la public. Alessandro Mucea a fost desemnat marele câștigător. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2. Alessandro Mucea are însă o poveste de viață impresionantă. El a fost abandonat de mamă de la vârsta de șase luni, rămânând apoi în grija tatălui. De la vârsta de 11 ani, băiatul a fost îngrijit de unchiul și de mătușa lui, arată site-ul oficial al show-ului. Felicitările noastre pentru performanță!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu