Share
RoVaccinarea: Valentina Fulga (86 ani), persoana cu numărul 1.000.000 vaccinată anti-COVID-19 în România (FOTO)

RoVaccinarea: Valentina Fulga (86 ani), persoana cu numărul 1.000.000 vaccinată anti-COVID-19 în România (FOTO)

România a ajuns la un milion de persoane vaccinate anti-COVID-19, miercuri, 3 martie. Persoana cu numărul 1.000.000 este Valentina Fulga, în vârstă de 86 de ani.

Valentina Fulga a fost vaccinată chiar de coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, care a afirmat că încă de la debutul campaniei de vaccinare a privit cu mare speranță la acest obiectiv, cel de a atinge cifra de un milion.

„Fiecare om are o poveste, iar povestea doamnei Valentina este o lecție de viață. Ceea ce mi-a lipsit în toată această perioadă a fost contactul cu pacienții mei”, a declarat colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinare (CNCAV) anti-COVID-19 în România.

La ieșirea din centrul de vaccinare, Valentina Fulga a primit flori de la conducerea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea anti-COVID-19. Acest moment a emoționat-o până la lacrimi, iar ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.

La evenimentul găzduit de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au participat prim-ministrul Guvernului României, Florin Cîțu, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Andrei Baciu. De asemenea, la activitate a luat parte și managerul spitalului, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, au informat autoritățile.

DirectMM.ro

Foto: Adrian Pîclișan, Gabriel Chiriloiu / fb RoVaccinare

Lasă un comentariu