Share
Rezultat excelent: Cecilia Ardusătan cucerește titlul de vicecampioană națională la Fitness Challenge!

Rezultat excelent: Cecilia Ardusătan cucerește titlul de vicecampioană națională la Fitness Challenge!

Rezultat excelent: Cecilia Ardusătan cucerește titlul de vicecampioană națională la Fitness Challenge!

Sibiul găzduiește în intervalul 31 august – 4 septembrie ediția 2022 a Campionatului Național de Culturism și Fitness. Prima zi a adus Maramureșului prima medalie. Cecilia Ardusătan a devenit vicecampioană națională la Fitness Challenge.

Cecilia Ardusătan este foarte cunoscută în comunitatea băimăreană. A activat în mass-media în 2005-2006, la una dintre cele mai iubite televiziuni din Maramureș, fiind, așadar, colegă de breaslă cu noi. De profesie, însă, Cecilia este psiholog clinician.

Fire ambițioasă, îi motivează și pe alții din prisma profesiei sale, să aibă o viață sănătoasă. Atât fizic, cât și mintal. Este de remarcat activitatea sa prodigioasă pe segmentul motivațional și dezvoltare personală, fapt care a transformat-o în unul dintre cele mai îndrăgiți psihologi clinicieni din județul Maramureș. Face enormă pledoarie pentru importanța sportului în viața noastră, pentru menținerea sănătății, sfaturile sale fiind foarte utile atât pentru sportivii care practică performanța, cât și pentru cei care practică sportul de masă. Are un blog în care oferă sfaturi utile celor care doresc să le urmeze, motto-ul fiind „Orice problemă are o soluţie”. Acesta este AICI! Are și un canal de youtube, în care face același lucru, dar în format video, adaptându-se trendului existent în care multe activități s-au mutat în online. Acesta este AICI!

Iată un sfat pentru sportivi al băimărencei! „Sportivii și nu numai, toți cei care doresc să-și îmbunătățească viața, ar fi bine să ia în considerare și vizualizarea. Vizualizarea poate să fie de folos, pentru că ajută la crearea unei scheme corecte de a reuși. În timpul vizualizării, creierul trimite impulsuri nervoase către mușchi, exact ca și atunci când te antrenezi în realitate. Poate vi se pare fantezist, dar nu este. Folosită împreună cu antrenamentul în sine, rafinează calitățile motrice specifice. La un moment dat, maratonistul de talie mondială Alison Roe, a declarat:” Fac față presiunii psihice prin repetiția în minte a cursei mele sau a unei părți din cursele mele. Eu intodeauna accentuez lucrurile pozitive.” Sportivii de nivel înalt au vorbit de multe ori despre importanța vizualizării, atât în perioada de pregătire, cât și în timpul competițiilor”, arată băimăreanca Cecilia Ardusătan. În video atașat, prima probă prin care a trecut sportiva la Campionatul Național de Cultură și Fitness 2022, pentru a ajunge, acum, vicecampioană națională.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu