Share
Revolution Residence, partener principal al TEDx Baia Mare 2023

Revolution Residence, partener principal al TEDx Baia Mare 2023

Sâmbătă, 23 septembrie, are loc cea de-a cincea ediție a mult așteptatului eveniment, TEDx Baia Mare. Întâlnirea din acest an se va desfășura sub incidența Timpului, iar Revolution Residence, care înțelege importanța sa, va fi partener principal.

Întâlnirea minților strălucite aduce de fiecare dată planuri și gânduri pentru un viitor mai bun, într-o comunitate mai unită, care înțelege mai bine lumea în care trăim și anticipează mai ușor potențialele scenarii ale viitorului. ”A Question of Time” este despre cea mai neprețuită resursă: Timpul.

”Este doar o chestiune de timp până când timpul își va lăsa amprenta asupra noastră ca oameni, asupra mentalității noastre și implicit asupra Pământului ca un tot! ”A Question of Time” este despre rezultatul deciziilor pe care le luăm în fiecare zi, care pas cu pas, duc la un inevitabil. Iar aceste decizii, fac diferența între experiențe, vieți, culturi. Fac diferența între excelență și mediocritate. ”Timpul le rezolvă pe toate” de la sine? Sau oare noi suntem mâna care schimbă zi de zi mersul lucrurilor în viața și în jurul nostru? ”, este întrebarea organizatorilor în 2023.

Speakerii ediției a 5-a se anunță cu adevărat speciali:

 • Niculina Gheorghiță – Psiholog Clinician Principal, Terapeut Relațional IMAGO, Terapeut Bowen expert
 • Părintele Francisc Doboș
 • Cristina Bâtlan – Co-fondator Musette
 • Connect-R (Ștefan Mihalache) – Artist vocal
 • Marius Ștefan – CEO și fondator Autonom
 • Cmd. Emil Dobrovolschi – Pilot aviație
 • Radu Hossu – Activist civic, Consultant politic și de marketing
 • Adrian Stanciu – Consultant de business
 • Valentin Luca – 3 x World Flair Bartender Champ & 5 x National Flair Champ
 • Ciprian Lupu – Pilot de raliu
 • Antonio Meze – Lead Industrial Designer & Founder
 • Eugen Vaida – Arhitect
 • Andrei Zlampareț – Sonoterapeut, Bioenergoterapeut și Mentor spiritual
 • Bogdan Branc – Beatboxer

Revolution Residence, partener principal al evenimentului, este deja o garanție a calității și seriozității în domeniul propriu de activitate. Proiectele sale cuprind ansambluri rezidențiale, case, spații comerciale și de birouri, dar și spații industriale, în Baia Mare, Cluj-Napoca și București. Povestea noastra începe în 2006, odată cu prima casă construită în Tăuții Măgherăuș. La vremea respectivă, echipa Revolution Residence era formată din 30 de oameni motivați să construiască un viitor mai bun pentru comunitate. Primul partener de încredere alături de care au și rămas până în prezent, a fost Bramac, tocmai pentru că acoperisul este unul dintre cele mai importante elemente ale casei. În 2010, Revolution Residence introdus un concept nou pe piața construcțiilor din Maramureș, prin casele de tip cuplat. Anticipând cererea pentru locuințele cu suprafețe mici, venită ca o consecință firească a crizei economice, în 2011 echipa a început să construiască locuințe pe un singur nivel, care se încadrau intr-un buget extrem de competitiv. Cu toate că primii pași au fost timizi, mulțumirea familiilor care s-au mutat în locuințe noi, conforme cu visurile lor, le-au dat încredere si avânt. În 2013 au construit primul complex rezidențial, în Baia Mare, pe bulevardul Republicii, alcătuit din trei blocuri identice, iar comunitatea Revolution Residence s-a mărit astfel cu încă 57 de familii.

Echipa a continuat cu perseveranță și entuziasm să crească an de an, comunitatea Revolution Residence, prin construcția de ansambluri rezidențiale și case, ajungând în prezent la peste 25 de ansambluri rezidențiale finalizate, în Baia Mare, Cluj-Napoca și București. Brandul Revolution Residence, ca marcă înregistrată, are sub egida sa grupul de firme cu capital integral românesc: Revolution Plus SRL, Oberhauser Invest SRL și Bau Technik Quality SRL.

”Pentru că ne dorim să creștem valoarea comunității în care trăim, nu ne-am oprit la case și apartamente. Ideile bune și munca eficientă au nevoie de locul potrivit pentru a se dezvolta și a creste. De aceea, am creat spații pentru birouri și spații comerciale, pentru oameni activi, pentru businessuri prospere. Ne diferențiem de concurența prin prețurile adaptate bugetelor mici și medii, pe care le putem controla foarte bine datorită numarului mare de locuințe pe care le construim în mod constant. În prezent, echipa noastra numără peste 150 de persoane dedicate, iar comunitatea Revolution Residence peste 2661 de familii, care se bucură în fiecare zi, de o locuință confortabilă. În proiectele noastre de viitor am inclus realizarea celui mai mare ansamblu de case din zona de nord-vest a țării. Ne dorim să transformăm 10 hectare de teren într-un complex rezidențial modern, unde peste 200 de familii își vor indeplini visul de a trăi în propria casă. De asemenea, ne extindem și în direcția construcției halelor industriale destinate serviciilor și producției, deoarece comunitatea Revolution Residence nu înseamnă doar ”acasă”, înseamnă munca, afaceri prospere și obiective îndrăznețe”, arată echipa Revolution Residence.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu