Share
Liturghia Darurilor înainte sfințite la Parohia Ortodoxă Botiza

Liturghia Darurilor înainte sfințite la Parohia Ortodoxă Botiza

Miercuri, 27 martie, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a săvârșit Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfințite la Parohia Ortodoxă Botiza, Protopopiatul Vișeu, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Din soborul preoților slujitori au făcut parte Pr. Mihai Chira, protopopul Vișeului, Pr. Dan Ioan Sidău, parohul bisericii cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sighetu Marmației și directorul administrativ al Centrului Cultural Pastoral „Sfântul Iosif Mărturisitorul” și cei doi părinți slujitori ai Bisericii: Sorin Ferenț – paroh, și Ioan Pop, coslujitor. De asemenea, au fost prezenți părinții arhidiaconi Dumitru Botiș, director cu serviciile sociale eparhiale, Gherasim Nap și Onuț Păcurar, referent al Secretarului Eparhial.

Răspunsurile la strană au fost oferite de membrii Grupului psaltic „Sfinții Martiri Brâncoveni”.

La final, părintele paroh a mulțumit Preasfinției Sale pentru prezența în mijlocul credincioșilor si, în semn de recunoștință și prețuire a dăruit Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul o icoană cu chipul Maicii Domnului și un coș cu flori.

Foto: Tudor Ciocotișan


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu