Share
După hramul Mănăstirii Rohia, PS Iustin a făcut un popas duhovnicesc la mormintele celor dragi (GALERIE FOTO)

După hramul Mănăstirii Rohia, PS Iustin a făcut un popas duhovnicesc la mormintele celor dragi (GALERIE FOTO)

După săvârșirea Sfintei Liturghii prilejuită de hramul Mănăstirii Rohia, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, înainte de porni spre Reședința Episcopală din Baia Mare, s-a închinat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului – care a fost așezată la intrarea în incinta mănăstirii, aproape de mormântul Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Justinian Chira – mulțumind lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru această binecuvântată, împărătească și solemnă zi de sărbătoare.

Preasfinția Sa s-a recules și a aprins lumânări la mormintele Înaltpreasfințiului Părinte Arhiepiscop Justinian, arhimandritului Serafim Man, monahului Nicolae Steinhardt (Delarohia), precum și la mormântul mamei după trup – monahia Maria Magdalena Hodea.

Este binecunoscut faptul că de fiecare dată când Preasfințitul Părinte Episcop Iustin poposește la Mănăstirea din Muntele cel Sfânt al Rohiei, rostește rugăciuni, aprinde lumânări și se reculege la mormintele înaintașilor Preasfinției Sale, părinți duhovnicești și trupești, precizează Arhid. Adrian Dobreanu, Responsabil Comunicații Media-online.

Lasă un comentariu