Share
„Raliul Autonord” revine în această toamnă cu o nouă ediție

„Raliul Autonord” revine în această toamnă cu o nouă ediție

Data de 23 septembrie 2023 va fi despre adrenalină și bună dispoziție. Rotary Club Baia Mare 2005 v-a organiza la această dată, începând cu ora 08:00, cea de-a 15-a ediție a evenimentului anual „Raliul Autonord”, competiția dedicată amatorilor de viteză: atât membrilor clubului, cât și invitaților acestuia. Proiectul își propune o reuniune a celor care susțin aceleași principii umanitare internaționale, precizează organizatorii.

În cadrul ediției din acest an, concurenții vor parcurge un traseu de aproximativ 115 km printr-o zonă turistică mai puțin cunoscută a Țării Codrului. Startul și proba de îndemânare auto se vor desfășura în parcarea Complexului Comercial Value Center din Baia Mare. Finalul traseului va fi la pensiunea „Drumul Țării” din Tulghieș, unde în cadrul unui prânz câmpenesc se vor anunța și câștigătorii.

Este bine de știut că evenimentul se va desfășura în regim de circulație deschis, respectând normele legislației și a codului rutier în vigoare, iar doritorii se pot înscrie la concurs cu orice tip de autoturism cu ITP valabil.

Competiția aduce vești bune și pentru iubitorii de motociclete, aceștia putând lua parte la concurs pe un traseu special amenajat.

Taxa de participare este în valoare de 300 lei de echipaj, iar pentru mai multe detalii privind înscrierile și regulamentul, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina de Facebook: Rotary Club Baia Mare 2005.

„După aceste multe informații, vă rugăm să vă notați data, să vă pregătiți mașinile, să vă găsiți parteneri și să vă înscrieți la raliu! Vă așteptăm pe cât mai mulți la petrecerea împreună a unui weekend ce se anunță deosebit de frumos!” – menționează Rotary Club Baia Mare 2005.

Taloanele de înscriere la concurs vor putea fi obținute la adresele de email:

Alexandru CHIRA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu