Share
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan face parte din lotul național de culturism și fitness participant la Campionatul Balcanic

Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan face parte din lotul național de culturism și fitness participant la Campionatul Balcanic

La Skopje, capitala Macedoniei de Nord, se desfășoară Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness.

Din lotul național face parte și maramureșeanca Cecilia Ardusătan, psiholog și psihoterapeut, ale cărei sfaturi aveți ocazia să le citiți săptămânal pe DirectMM.

„Echipa SPEED FIT (Federația Română de Culturism și Fitness) ce reprezintă România la CAMPIONATUL BALCANIC DE CULTURISM ȘI FITNESS desfășurat în Macedonia (Skopie). Sunt onorată să mă alătur lor în această echipă.

Acesti sportivi minunați au rezultate excepționale la competițiile interne și internaționale. Disciplina Speed Fit este o disciplină ce implică executarea unui circuit reprezentând elemente de forță și anduranță. Nu e o probă ușoară.

Pasionații de sport nu au un limbaj la îndemână să exprime în cuvinte ce din ei îi “împing” să-și depășească limitele și nici să-și facă înțelese sentimentele. Euforia generată de victorii mai mici sau mai mari (pentru mine personal a fi componentă a lotului și a reprezenta Romania este o victorie) antrenează căile neuronale, ceea ce-ți permite să simți retrăirea acestora în viitor. Starea de grație pe care o are sportivul o găsești doar la poeți când sunt călăuziți de muză. Pentru mine… sportul este ARTĂ! Este ceva ce te scoate din cotidian. Este un EXERCIȚIU CE TE AJUTĂ SĂ-ȚI GESTIONEZI PROPRIILE SENTIMENTE.

Ce tăvălug de emoții te pot încerca uneori…( tocmai ce-am muncit la mine și la copilul din mine).

Mulțumesc Federației Române de Culturim și Fitness pentru oportunitatea de-a reprezenta țara! E un sentiment incredibil. Hai România!” – a scris Cecilia Ardusătan pe rețelele de socializare.

Le dorim mult succes!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu