Share
Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online

shop.visitmaramures.ro este primul magazin online de suveniruri cu specific maramureșean, lansat de Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș și are scopul de a crea o rețea unde antreprenorii locali vor avea posibilitatea să își expună și să vândă produsele realizate de ei.

Mai mult decât atât, produsele vor fi promovate și la nivel național și internațional, fiind disponibile spre vânzare și în cadrul târgurilor de turism din acest an, oferind astfel o vizibilitate considerabilă asupra brandului.

”Prin această inițiativă dorim să creăm un cadru dinamic, menit să sporească dezvoltarea unui turism sustenabil prin consolidarea brandului Visit Maramureș și prin încurajarea micilor antreprenori. În acest fel, vizitatorii pot să ia un pic de Maramureș acasă, aducând totodată un aport economic în județ”, a declarat Paul Habina, director executiv OMD Maramureș.

Meșterii populari și producătorii locali interesați să promoveze și să vândă produsele realizate de ei (produse neperisabile, obiecte de meșteșug, dulcețuri, sucuri naturale, miere de albine sau alte specialități care merită să ajungă în casa unui iubitor de Maramureș) pe platforma online shop.visitmaramures.ro, pot trimite ofertele de preț pe adresa de e-mail hello@visitmaramures.ro.

De asemenea, producătorii locali, meșterii populari pot să vină cu oferte de preț, mostre sau pentru informații suplimentare în următoarele locații: sediul OMD Maramureș: Strada Petőfi Sándor 12-14, Baia Mare, Centrul de Informare și Management al Destinației Turistice Leordina: Strada Principală, nr. 375 A, Centrul de Informare și Management al Destinației Turistice Săpânța: Strada Principală, nr. 912.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu