Share
Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Rămânem la obictivul nostru, 10.400.000 români vaccinați până în septembrie” (FOTO)

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Rămânem la obictivul nostru, 10.400.000 români vaccinați până în septembrie” (FOTO)

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid sâmbătă, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila. 

Premierul s-a vaccinat, iar evenimentul a fost public. Florin Cîțu a purtat un tricou cu mesajul „#Împreună învingem pandemia”.

„Foarte ușoară această vaccinare. Nu am simțit nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”, a spus premierul.

El a declarat că în România se va putea ajunge la o capacitate de 100.000 de persoane pe zi. „Dacă apar și alte vaccinuri și vor fi aprobate, le vom cumpăra și pe acestea, ca să vaccinăm cât mai mulți dintre români până în septembrie”, a afirmat Florin Cîțu. „A fost ușor. Îi indemn pe toți românii să se vaccineze. Un pas simplu pentru a reveni la normalitate. Un pas simplu pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă. Împreună învingem pandemia”, a scris pe Facebook.

În urmă cu o zi s-a vaccinat și președintele Klaus Iohannis, care a dat, astfel, startul celei de-a două etape a imunizării anti-COVID. „E o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, e eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a spus președintele, vineri, după vaccinare.

Sursa – digi24.ro

Lasă un comentariu