Share
Premieră națională în Maramureș: Premierul Ludovic Orban a văzut cum arată măștile pentru copii; Sunt fabricate de Grupul Taparo (GALERIE FOTO)

Premieră națională în Maramureș: Premierul Ludovic Orban a văzut cum arată măștile pentru copii; Sunt fabricate de Grupul Taparo (GALERIE FOTO)

Surpriză uriașă pentru premierul României, Ludovic Orban, la vizita în Maramureș. Acesta a fost întâmpinat de doi mici maramureșeni, care i-au arătat primului ministru cum arată noile modele de măști de protecție produse în județul nostru.

Mai întâi, șeful guvernului a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Maramureș de reprezentanții din teritoriu.

Apoi, premierul, alături de miniștrii Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-au deplasat la sediul Grupului Taparo din Târgu Lăpuș, unde au fost întâmpinați de primarii și reprezentanții liberalilor din județ.

Delegația guvernamentală a fost întâmpinată și de doi mici maramureșeni, îmbrăcați în costume populare, care au arătat premierului cum arată modelele de măști pentru copii produse, în premieră în România, de Grupul Taparo.

 

 

 

În declarația de presă, premierul chiar a punctat acest fapt inedit. Maramureșul este, fără doar și poate, un județ important în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

„Este foarte important că o companie românească reușește să confecționeze tot ceea ce înseamnă echipamente medicale”, a spus Ludiovic Orban,

Premierul României a punctat importanța activității companiei maramureșene, în contextul în care suntem, încă, în plină de pandemie COVID-19 și că orice chestiune reglementată este un lucru pozitiv.

Vom reveni cu informații!

C.Ț.

Citește și

Premierul României, Ludovic Orban, prezent în Maramureș, însoțit de trei miniștri; Care este programul vizitei


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu