Share
Premieră DirectMM! Rezultat Superb: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul, este oficial campioană mondială!

Premieră DirectMM! Rezultat Superb: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul, este oficial campioană mondială!

Premieră DirectMM! Rezultat Superb: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul, este oficial campioană mondială!

Are 26 ani și a acumulat peste 75 medalii la competițiile sportive de Judo ori Sambo. Este și angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, la Serviciul de Ordine Publică Baia Mare dar este legitimată la clubul CSM Baia Mare.

V-am mai vorbit despre ea, cea mai recentă întâlnire jurnalistică fiind în primăvară, atunci când și-a îmbogățit palmaresul cu încă două medalii obținute în doar două zile în două concursuri diferite, la două discipline diferite în două localități diferite din țara noastră, una la competiția organizată de Federație, alta destinată angajaților Ministerului Afacerilor Interne. În prezent ea se află la „Jocurile Mondiale Ale Polițiștilor și Pompierilor”, ediția 2022, și a reușit să ne facă din nou mândri de o nouă performanță.

Acest campionat, „Jocurile Mondiale Ale Polițiștilor și Pompierilor”, este găzduit anul acesta de Rotterdam, Țările de Jos. La evenimentul sportiv participă peste 10.000 de sportivi, din 70 țări la 63 de sporturi. Perioada concursului este 22-31 iulie 2022. România este reprezentată de 30 sportivi români la judo, jiu jitsu, atletism, crossfit, karate, ciclism șosea, taekwondo și înot. Din Maramureș este prezentă doar Laura Augustin, care participă la două competiții, cele la care este deja expertă, am putea spune, la ce performanțe are până în prezent, respectiv judo și jiu jitsu. Ziua de 23 iulie a adus competiția de jiu jitstu, Laura participând la categoria -68 kg. A ajuns până în finală, unde a întâlnit o sportivă din Spania, pe care a învins-o, cucerind, astfel, medalia de aur și devenind campioană mondială!

„Sunt onorată că am putut să reprezint cu succes Maramureșul și România, obținând medalia de aur și devenind campioană mondială. Sunt foarte fericită pentru această medalie. Mulțumesc pentru susținere Gherman Laurentiu, Sorin Augustin și sponsorilor care mi-au facilitat deplasarea la aceasta competiție”, arată pentru DirectMM.ro Laura Augustin. Îi dorim succes în continuare! Da, este onoare, să cucerești medalia de aur și să fii cu adevărat numărul 1 la ceva, pe plan mondial! Cu atât mai mult cu cât avem nevoie de cât mai mulți sportivi români care să ridice tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Iar dacă ei sunt și din Maramureș, mai bine pentru noi!

C.Ț.

Citește și

Exclusiv DirectMM: Talent Special: Laura Augustin, tânăra din Maramureș care îmbină cu succes cariera cu sportul! Are 75 medalii total la activ și e polițistă!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Câmpan Dorel

    Felicitări Laura Augustin

    Răspunde

Lasă un comentariu